Het kledingmerk Blutsgeschwister is niet meer beschikbaar. U vindt ongetwijfeld wat u zoekt bij onze andere kledingmerken voor dames.

Blutsgeschwister: retro dameskleding met een moderne twist

Blutsgeschwister vindt z’n roots in Duitsland. Het kledingmerk werd in 2001 opgericht door Karin Ziegler en Christina Haneberg. Intussen worden de Blutsgeschwister collecties damesmode over heel de wereld verkocht. En zo ook bij Fashion Factory!

Damesmode met een boodschap

De filosofie van Blutgeschwister, ook wel Blutsschwester, is gebaseerd op drie symbolen: het kruis, het hart en het anker. Deze symbolen staan voor het geloof in het individu en de liefde voor creativiteit. In praktijk betekent dit: “Geloof in jezelf, heb een ander lief en wees positief!

Blutsgeschwister: vernieuwende damesmode

De vrouwen kleding van Blutsgeschwister wordt jaarlijks vernieuwd met 7 nieuwe modecollecties. Daarnaast hebben ze ook nog een vrouwenlijn met accessoires,  waarmee de Blutsgeschwister look vervolledigd wordt.

Dameskleding met inspiratie uit verschillende hoeken

Blutsgeschwister kledij is op z’n minst uniek te noemen. De kledingstijlen zijn uniek en de ‘German Schick’ zoals Blutsgeschwister het noemt, zal je dus niet bij andere dameskleding terugvinden. Blutsgeschwister haalt z’n inspiratie voor z’n jurken, tops en rokken dan ook uit verschillende hoeken zoals etnische thema’s, de folkcultuur, enzovoort.

“Draag waar je je lekker bij voelt, draag uit wie je bent”, dat is waar het bij Blutsgeschwister omdraait. Comfortabele dameskleding waar je je goed in voelt. De collecties kan je bij Fashion Factory komen ontdekken!