Lucy has a secret – hippe dameskleding!

Lucy-has-a-secret-store-collectie-2012Lucy has a secret is een fonkelnieuw Belgisch kledingmerk voor dames waar we terecht trots op mogen zijn! De ontwerpster Lucille Delvaux werkt vanuit New York en tracht je via ‘Lucy’s irresistible wardrobe’ een blik te gunnen in haar leven en Lucy’s irresistible wardrobe… Als gezicht van het merk werd een bekend gezicht gebruikt, namelijk Gilda De Bal.

De kleuren van de kledij drukken het humeur uit van Lucille en de pasvormen van de jurken en andere kledingstukken verbergen haar imperfecties. En ook de vintage look die bij veel van de kledingstukken terugkomt, zorgt ervoor dat Lucy has a secret een zeer leuk en hippe collectie kan aanbieden.

Dameskleding met expressieve kleuren & een verhullende pasvorm

Het grote voordeel is dat de kledij voor iedere leeftijdsgroep toegankelijk is. Dat Gilde De Bal het gezicht van het merk is, zegt eigenlijk al genoeg. Maar daarnaast zorgen de verhullende pasvormen ervoor dat mogelijke imperfecties verborgen blijven (referentie naar ‘Lucy’s Secret’) en dat iedereen zich dus supergoed voelt in de kledij van Lucy has a secret.

Ook de expressieve kleuren, afgestemd op het humeur van Lucy en afgeleid uit haar schilderijen, maken dat iedereen zijn smaak terugvindt in de Lucy has a secret collectie. Zoals je in onderstaande foto’s ziet met Gilda De Bal als model, maken de verschillende kledingstukken gebruik van leuke, frivole kleuren. En zo wordt er meteen ook ingespeeld op de vele modetrends voor de zomer van 2012: denk maar aan color blocking, prints en de two tone trend!

Wat vooral opvalt bij de kleding van Lucy has a secret is dat alle kledingstukken voorzien zijn van een verfijnde, couture afwerking met oog voor detail. Op zoek naar een nieuwe en hippe dameskleding? Dan is Lucy has a secret zeker en vast iets voor jou!

Lucy has a secret bij Fashion Factory

Met enige trots maken wij dan ook bekend dat Fashion Factory vanaf heden de Lucy has a secret collectie aanbiedt in ons verkooppunt te Merksplas. De prijzen en maten van Lucy has a secret ontdek je dan ook in onze Fashion store!

Laat je dus aangenaam verrassen door de expressieve kleuren, leuke details en verhullende pasvormen. Onthoud daarbij het motto van Lucy has a secret: “Life is a cabaret!”

De gegevens van ons verkooppunt vind je hier. Hieronder krijg je alvast een goed overzicht van de Lucy has a secret collectie voor 2012:


One thought on “Lucy has a secret – hippe dameskleding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>